Connor Bedard aloitti kautensa tehojen puolesta maltillisesti, mutta nyt meno on toisenlaista. Itseluottamus saa aikaan paljon, ja tuoreimmassa WHL-ottelussa se sai aikaan häikäisevän yksilösuorituksen.

Bedard oli valppaana irtokiekon varalta ja sai sen keskialueella matkaansa. 16-vuotias huippulupaus pääsi haastamaan Calgary Hitmen -puolustajan ja jallitti tämän upealla kärkiveivillä lähes rähmälleen jään pintaan.

Viimeistely kruunasi soolon, sillä se tapahtui nopeasta vauhdista jalkojen välistä. Bedardin WHL-joukkue Regina Pats piti osumaa epäilemättä vuoden maalina. Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.

Bedardin kauden ensimmäiset 22 ottelua suhteellisen merkittävästi alle piste per peli -tahdilla, mutta 11:ssä viime ottelussa tehopistelukemat ovat karttuneet lukemin 15+13=28. Kanadalainen on ennakkoon vuoden 2023 varaustilaisuuden kärkinimiä.

Regina Pats

@WHLPats
😱 Goal of the year from Connor Bedard 😱

This isn't up for discussion.

@CHLHockey | @TheWHL | @BarDown | @HeyBarber