Liiga-seura Jukurit tiedotti keskiviikkona kovan luokan vahvistuksesta.

Mikkeliläisseura uutisoi solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen venäläispuolustaja Stanislav Gareevin kanssa.

27-vuotias Gareev on pelannut tällä kaudella KHL:ää Avtomobilist Jekaterinburgissa sekä VHL:ää Gornjak Utšalyssa. 191-senttinen ja 98-kiloinen puolustaja on pelannut urallaan 187 KHL-ottelua.

– Stanislavista saamme jämäkän peruspakin, joka liikkuu hyvin. Hän on pelannut KHL:n huippuseuroissa ja on saanut sitä kautta hyvää kokemusta kovista peleistä. Gareevin oikeakätisyys tuo valmennukselle lisää vaihtoehtoja peluutukseen, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi seuran tiedotteessa.

Gareev saapuu Suomeen keskiviikkona ja on mahdollisesti pelikelpoinen jo viikonlopun otteluissa. Jukurit kohtaa perjantaina vieraissa KalPan ja jatkaa pelejään lauantaina kotiottelulla KooKoota vastaan.