Jokerit julkaisi tänään odotetun päätöksen jättää KHL-kausi kesken. Seura on selvästi kuitenkin edelleen pahassa välikädessä, sillä tiedotteessa ei mainittu mitään Venäjän aloittamasta sodasta. Sen sijaan tiedotteessa puhuttiin yleisesti maailman tilanteesta.

Jokereiden sanavalinnat herättivät sosiaalisessa mediassa raivon. Sanat nähtiin jälleen nöyristelynä KHL:lle ja Venäjälle.

– Maailman tilanne? Ihme sanavalinta. Venäjä ja Putin hyökkäsi rikollisesti Ukrainaan. Teidän tiedottaminen on onnetonta ja amatöörimäistä. Irrotkaa kokonaan tuosta rikollisten sarjasta, Twitterissä päivitellään.

– Syksyllä, kun uusi kausi taas alkaa, niin kaikki on unohtunut? Maksavat asiakkaat eli teidän fanit ja muu yleisö ei taida unohtaa. Sponsorit lähtee, fanit lähtee, koko yleisö lähtee. Nyt on vielä mahollisuus pelastaa koko seura ja brändi. Kesällä ja syksyllä se on too late, eräs huolestunut linjaa.

– Missä maailmantilassa jätettäisiin koko liiga eikä keskeytettäisi vain meneillään olevaa kautta? Häpeällinen päätös vailla selkärankaa, toinen tuomitsee.

– Ei riitä. Ulos Putinin roistoliigasta. Hävettää mitä rakastamastani seurasta on tullut, eräs kiekkofani kertoo.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Jokereiden puheenjohtaja Jari Kurri on tehnyt päätöksen keskeyttää seuran KHL-kausi 2021-22. Vallitsevassa maailmantilanteessa kauden jatkaminen olisi ollut mahdotonta.

Tiedote: jokerit.com/jokereiden-kau…

#Jokerit #KHLfi