Leijonien joukkue helmikuun alussa alkaviin olympialaisiin on ollut jo hetken aikaa selvillä. Pelaajavalinnoissa ei nähty isoja yllätyksiä, mutta yllätyksiä voi olla silti vielä tulossa. Runsaiden koronatartuntamäärien vuoksi joukkueeseen voi tulla viime hetken muutoksia.

Erityisesti kaksi pelaajaa on liipasimella. He ovat Kärppien puolustaja Atte Ohtamaalla ja hyökkääjä Saku Mäenalasella. Heidän joukkuekaverinsa Ludwig Byström on nimittäin sairastunut koronaan. Liigassa on nähty ennenkin, että joukkueen sisäisissä tartunnoissa ei yleensä jäädä yhteen tapaukseen.

Mäenalasen tai Ohtamaan positiivinen testitulos kaiken järjen mukaan tarkoittaisi olympiajoukkueesta pois jäämistä. Turnaus alkaa 9. päivä helmikuuta, ja ennen sitä joukkueella on edessään lentomatka Kiinaan.
https://twitter.com/dasb00t/status/1486238174380761089