NHL:n parhaan tulokkaan tittelistä taistelee tällä kaudella keskenään hyvin erilainen ryhmä pelaajia. The Hockey Newsin top 10 -listassa Suomea edustaa Anton Lundell.

Florida Panthers -sentteri on kuitenkin takamatkalla terävimpään kärkeen nähden. Lundellia kehutaan nopeasta sopeutumisesta NHL:ään, ja häntä luonnehditaan pelaajaksi joka saa ympärillään olevat pelaajat näyttämään paremmalta. HIFK:sta maailmalle lähteneen hyökkääjän erityistaidoiksi nimetään kyky tehdä ratkaisuja täydessä vauhdissa ja luotettavuus puolustuspäässä.

Ykköseksi THN on nimennyt Lucas Raymondin, joka on hurjastellut Detroit Red Wingsissä 35 ottelun tehoilla 10+19=29. Kiekkoraamatuksikin tituleerattu media nostaa ainoaksi todelliseksi haastajaksi Anaheim Ducksin Trevor Zegrasin, jonka noteeraus pistepörssissä on 31 ottelun jälkeen 8+17=25.

THN:n top 10 -tulokkaat:

  1. Lucas Raymond, Detroit Red Wings
  2. Trevor Zegras, Anaheim Ducks
  3. Moritz Seider, Detroit Red Wings
  4. Dawson Mercer, New Jersey Devils
  5. Alex Nedeljkovic, Detroit Red Wings
  6. Michael Bunting, Toronto Maple Leafs
  7. Jamie Drysdale, Anaheim Ducks
  8. Tanner Jeannot, Nashville Predators
  9. Anton Lundell, Florida Panthers
  10. Jeremy Swayman, Boston Bruins