Täysin väärässä sarjassa! Amatöörisarjaan siirtyneet entiset liigahyökkääjät takovat mielipuolisia tehoja

© Kuva: Juha Tamminen

Entiset liigahyökkääjät tekevät tällä hetkellä hävyttömän kovaa jälkeä Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Kakkosdivisioonaan Liiga-uransa jälkeen siirtynyt Markus Jokinen on tällä hetkellä yksi sarjan ylivoimaisimmista pelaajista. Ilveksestä, JYPistä ja KooKoosta tuttu hyökkääjä edustaa nykyisin KOOVEE:n kakkosjoukkuetta, jonka riveissä 13 ottelussa on syntynyt peräti 41 (20+21).

Myös Lapuan Virkiässä nykyisin pelaava Joel Sund on ollut 12 ottelussa hurjan tehokas, kun hän on summannut 39 (17+22) tehopistettä. Sund muistetaan Liigasta JYPin riveistä.

Jokisen ja Sundin kovasta pistetehtailusta huolimatta 2. divisioonan pistepörssikärki löytyy Närpes Kraftin riveistä. Latvialainen Arturs Kuzmenkovs on kerännyt 13 ottelussa peräti 45 (13+32) tehopistettä. Hyökkääjä esiintyi vuosia sitten myös Latvian maajoukkueessa.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE