Tanskalaisvahti ylisti Sebastian Ahoa: ”Tehnyt vaikutuksen jopa ennen kuin pelasimme samassa joukkueessa”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin suomalaistähti Sebastian Aho valittiin toista kertaa urallaan NHL:n tähdistöotteluun. Hän on joukkueensa paras pistemies ja parhaillaan koko sarjan pistepörssissä sijalla 19, kun 32 otteluun ovat syntyneet tehopisteet 16+22=38.

Hurricanes on itäisen konferenssin neljäntenä ja muun muassa Ahon tehojen johdolla joukkue on ollut koko kauden mukana NHL:n kärkitaistossa.

– On kiva nähdä, että olen tehnyt jotain oikein, kun saan olla mukana ”Freddien” ja ”Roddyn” kanssa. Tästä tulee varmasti hauskaa, Aho kommentoi NHL:n suomenkielisillä verkkosivuilla.

Aho viittasi ”Freddiellä” tanskalaisvahti Frederik Anderseniin ja ”Roddylla” päävalmentaja Rod Brind’Amouriin, jotka valittiin Ahon tavoin tähdistöotteluun Hurricanesista. Andersen ylistikin Ahoa upein sanoin:

– Hän on todella erityinen pelaaja. Hän näkee pelin todella hyvin. Se on aina tehnyt vaikutuksen, jopa ennen kuin pelasimme samassa joukkueessa – se, miten fiksu pelaaja hän on. Tietysti hän on myös äärimmäisen taitava. Kiva nähdä hänen pääsevän mukaan (tähdistöotteluun).

Andersen pelaa ensimmäistä kauttaan Hurricanesissa. 25 pelatun ottelun jälkeen kasassa on 19 voittoa torjuntaprosentilla 92,8%.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE