Suomalaislupaus avasi maalihanat NHL:ssä, joukkue voitti – luotsilta yllättävä lausunto: ”Tuntuu, kuin olisimme yliopistojoukkue, joka pelaa satunnaisia pelejä”

© Kuva: Getty Images

NY Islanders on seilannut NHL:ssä melkoisessa aallokossa. Kahdeksasta edellisestä pelistä tilillä on vain yksi suora tappio, mutta samalla se on omassa divisoonassaan viimeisenä.

Toki Isles on pelannut muita selvästi vähemmän, mutta esimerkiksi neljänteen sijaan divarissa on matkaa 19 pinnaa. Viime yönä joukkue kaatoi voittomaalikisan yhdeksänteen pariin venyneessä matsissa Philadelphia Flyersin 4-3.

Islandersin päävalmentaja Barry Trotz latasi NHL:n nettisivujen mukaan joukkueestaan jopa yllättävän suoran manauksen.

– Vuosi on ollut meille vaikea. Välillä tuntuu, että olemme olleet osa NHL:ää ja välillä emme. Välillä tuntuu, kuin olisimme itsenäinen yliopistojoukkue, joka pelaa satunnaisia pelejä.

Yksi Islandersin ilonaiheista on ollut pidemmän aikaa – mutta etenkin nyt – pakki Robin Salo, joka avasi keskiviikkoyönä maalihanat pelissä ja samalla NHL-urallaan.

– Fiilis on erittäin hyvä, mutta vielä parempaa on pelin voittaminen. Maalin tekeminen tuntuu uskomattomalta ja pelaaminen hyvältä. NHL on kova sarja, joten siihen tottuminen ottaa aikaa. Mutta olen yrittänyt rakentaa itseluottamusta, Pikkuleijonien maailmanmestari sanaili ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️