Suomalaisen ex-huippulupauksen seikkailut jatkuvat – Mestis vaihtui Keski-Euroopan alasarjaan

© Kuva: Getty Images

Mikko Lehtonen siirtyi täksi kaudeksi vuoden huilin jälkeen Kiekko-Espooseen. Bambin koti ei ole Espoossa kauden loppuun asti, sillä hän on allekirjoittanut sopimuksen ESV Kaufbeurenin kanssa.

Kaufbeuren pelaa Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, jonka ulkomaalaispelaajille maksetaan keskimäärin 50-60 tuhannen euron vuosipalkkaa. Sami Blomqvistin tähdittämä joukkue on tällä hetkellä sarjan keskikastissa.

Lehtonen on nähnyt monenlaisia kiekkokaupunkeja urallaan. Viime vuosina huippujoukkueet Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa, Sveitsissä ja Pohjois-Amerikassa ovat vaihtuneet Kroatiaan, Unkariin, Ranskaan ja nyt Saksaan.

34-vuotias Lehtonen oli aikoinaan huippuluokan lupaus. Aikanaan kaikkien aikojen nuorimmaksi Liiga-pelaajaksi tullut isokokoinen hyökkääjä pääsi kokeilemaan NHL:ssäkin kausilla 2008-10 ja voitti Elitserienin maalikuninkuuden 24-vuotissyntymäpäivänsä kynnyksellä.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE