Ruotsalaispelaajan kauhean näköinen loukkaantuminen sai töötin toisen osapuolen murtumaan – ”Toivottavasti ei tarvitse olla enää koskaan tuollaisessa osallisena”

© Kuva: Juha Tamminen

Ruotsalaisjoukkueiden Frölundan ja Röglen välisessä CHL-välierässä koettiin tiistaina kauhunhetkiä, kun ensiksi mainitun Johan Sundström ja jälkimmäisen Anton Bengtsson törmäsivät rajusti.

Bengtsson loukkaantui tilanteessa ilmeisen pahoin, ja hän tärisi kentällä niitin jälkeen pelottavan näköisesti.

Rögle kertoi Twitterissä tapauksen jälkeen huojentavia uutisia. Ottelussa yhden maalin iskenyt hyökkääjä voi päivityksen mukaan niin hyvin kuin vallitsevassa tilanteessa tuolloin pystyi, ja pelaaja pääsi sairaalahoitoon.

Sundström murtui karmean tilanteen jälkeen täysin. Hän kommentoi tapausta Expressenille.

– Tuollaista ei toivoisi koskaan tapahtuvan. Toivottavasti minun ei tarvitse olla enää koskaan tuollaisessa osallisena, töötistä ehjänä selvinnyt kollega vuodatti.

Bengtssonin joukkue sai karmean näköisen tilanteen jälkeen lopulta aihetta hymyyn – tietysti ensinnäkin pelaajan tilanteen takia, mutta myös finaalipaikkansa vuoksi.

– Se (uutinen Bengtssonista) oli helpotus, hän pystyi puhumaankin.

Rögle voitti avausosan 5-3 ja toisen 3-1 edeten finaaliin yhteismaalein 8-4. Loppuottelun vastustaja on toistaiseksi auki, sillä Tappara ja saksalainen Red Bull München kohtaavat peruttujen välierien jälkeen yhdessä osassa myöhemmin.

– Toivotan Bengtssonille pikaista paranemista, pelaaja huokasi.