Rangersin valmennus luottaa Kaapo Kakkoon, vaikka pisteitä ei ropise: ”He pelaavat yhdessä hyvää kiekkoa”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä ja New York Rangersin riveissä kolmatta kauttaan pelaava 20-vuotias Kaapo Kakko ei ole onnistunut tämänkään kauden aikana nousemaan uudelle tasolle pisteiden valossa toistaiseksi. Kauden 35 otteluun Kakko on iskenyt tehopisteet 5+9=14.

Huolimatta siitä Kakko on kuitenkin pelannut Rangersin ykkösketjussa jo useiden viikkojen ajan yhdessä Mika Zibanejadin sekä Chris Kreiderin kanssa. Tähtikaksikko pelaa kovaa kautta, nimittäin Zibanejad on tehtaillut 39 matsiin pisteet 14+21=35 ja Kreider samaan ottelumäärään tehot 24+11=35.

Vaikka Kakko ei mässäile tehopisteillä yhtä kovaan tahtiin kuin ketjukaverit tekevät, Rangersin päävalmentaja kehuu silti Kakon pelaamista ja löytää siitä positiivista sanottavaa.

– Kentän top 2 -pelaajat ovat tietenkin pelanneet todella hyvän kauden tähän mennessä. Yksi (Kreider) menee All-Star-otteluun, ja Mika on ollut uskomattoman hyvä. Kakko puolestaan on pelannut hyvin puolustussuuntaan, Rangersin päävalmentaja Gerard Gallant sanoi NHL:n suomenkielisillä verkkosivuilla.

Gallant totesi myöskin, että Kakon paikka ykkösketjussa ei ole tällä hetkellä millään muotoa uhattuna.

– Niin kauan kun he pelaavat yhdessä hyvin, olen tyytyväinen tähän ratkaisuun. He pelaavat yhdessä hyvää kiekkoa ja ovat iso osa tätä joukkuetta.

Viimeksi Kakko onnistui maalinteossa Arizona Coyotesia vastaan joulukuun 16. päivä. Tuolloin hän viimeisteli kaksi osumaa. Sen jälkeen hän on pelannut kymmenen ottelua maaleitta ja kerännyt niihin neljä syöttöpistettä.

Rangersilla kulkee joukkueena tällä hetkellä loistavasti. 39 ottelustaan se on saalistanut 54 pistettä ja on Metropolitan divisioonan toisena tällä hetkellä.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE