SaiPa on joutunut tekemään kovan ratkaisun hyökkääjä Nicholas Halloranin suhteen.

SaiPa tiedottaa, että Halloranin tämän kauden kattanut sopimus on purettu ja yhdysvaltalainen siirtyy loppukaudeksi SHL:ään Örebro Hockeyn riveihin.

Pelaajasiirto on SaiPalle taloudellisesti äärimmäisen merkittävä.

– Jouduimme tekemään urheilullisesti vaikean päätöksen turvataksemme palkanmaksukykyämme. Tykkäämme Nickistä kovasti pelaajana ja ihmisenä ja olisimme halunneet tehdä hänen kanssaan sopimuksen myös ensi kaudesta. Kun tuohon sopimukseen ei päästy, halusimme antaa pelaajalle mahdollisuuden siirtyä, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kertoo tiedotteessa.

Halloran siirtyi SaiPaan lokakuussa. Hän pelasi lappeenrantalaisjengin riveissä 25 ottelua tehopistein 7+10=17.

– Ensisijaisesti meidän tavoite on pitää kiinni niistä pelaajista jotka tulevat olemaan iso osa tätä tarinaa tulevaisuudessa. Tämä siirto mahdollisti osaltaan taloudellisesti sen, että meidän ei tarvitse tinkiä suunnitelmistamme olla jatkossa kilpailukykyisempiä niin taloudellisesti kuin urheilullisestikin, Markkanen kertoo.