NHL:n pistelinko loukkaantui ja jätti pelin kesken – toimittajalta karu huomio: ”Ei voinut nostaa edes käsiä tuulettaakseen”

© Kuva: Getty Images

NHL:n pistepörssissä kymmenentenä tehoin 20+23=43 keikkuvan Boston Bruinsin hyökkääjä Brad Marchandin viime yö sujui varsin kaksijakoisissa tunnelmissa. Pelaajan joukkue kaatoi Washington Capitalsin 4-3 voittomaalin syntyessä viimeisellä minuutilla.

Pistelingon iltaa varjosti kuitenkin loukkaantuminen. Pisteittä jäänyt Marchand pelasi vain yhdeksän minuuttia jonkinlaisen ylävartalovamman takia. Se oli seurausta Garnet Hathawayn antamasta töötistä.

Marchand jäi sen jälkeen jään tasalle, eikä hän enää palannut askiin. Hieman ennen pelin puolta väliä sattuneen taklauksen seuraukset kävivät selväksi vasta, kun Marchand ei pystynyt tuulettamaan joukkueensa maalia.

Toimittaja Brady Trettenero lisäsi Twitteriin videon, jossa Marchandin kasvoilta pystyi lisäksi lukemaan kenties kovankin tuskan.

– Ei hyvä merkki Brad Marchandin loukkaantumisesta Hän ei voinut nostaa edes käsiä tuulettaakseen, toimittaja painotti.

– Katsotaan nyt. Emme tiedä vamman vakavuudesta, mutta Machandin kaltaisen kaverin tuollainen kohtalo on inhottavaa nähtävää. Toivottavasti hän toipuu, luotsi Bruce Cassidy sanoi NHL:n nettisivuilla.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE