NHL:llä oli kokous potentiaalisen NHL-kaupungin kanssa – näin komissaari kommentoi tapaamista

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin tulevaisuus nykyisessä kotikaupungissaan puhuttaa. Muuttohuhuja ovat kiihdyttäneet muun muassa yli vuoden rästissä olleet palkat, huonolta vaikuttava tilanne uuden areenan rakentamislupaäänestyksessä ja viimeisimpänä NHL-johtoportaan puhelu Quebec Cityyn.

Quebecin kaupunki on ollut NHL-fanien suosikki uudeksi NHL-kaupungiksi, jos Coyotes muuttaa tai NHL:ää laajennetaan jälleen. Tapaamisessa ei menty kuitenkaan varsinaisesti eteenpäin.

— Selitimme että vaikka olimme kiitollisia ja imarreltuja heidän kiinnostuksestaan, emme valitettavasti olleet tietoisia mahdollisuudesta konkretisoida mielenkiintoa tällä hetkellä, NHL-komissaari Gary Bettman kertoi tapaamisesta.

Quebecin kaupungissa on viimeksi ollut NHL-joukkue kaudella 1994-95, nimeltään Quebec Nordiques. Organisaatio voitti Stanley Cupin ensimmäisellä kaudella Coloradon osavaltion Denveriin muutettuaan. Paikkakunnalle rakennettiin vuonna 2015 uusi NHL-tason areena Videotron Centre, kun Quebec City haki paikkaa NHL:ssä viimeisimpien laajenemisten yhteydessä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.