NHL-lupaus selittää rasistista elettään: ”En tarkoittanut mitään sopimatonta”

© Kuva: Getty Images

San Jose Barracudasin Krystof Hrabek on pirkään sivussa kiekkopeleistä. AHL langetti hänelle 30 ottelun pelikiellon, kun Hrabek teki rasistisen eleenTuscon Roadrunnersin Boko Imamalle. Hrabekin on kerrottu elehtineen kuin apina.

Nyt Hrabek on julkaissut lausunnon, jossa selittää tekojaan ja pyytää anteeksi.

– Olen häpeissäni tämän päivän tapahtumista ja niistä teoista, jotka johtivat pelikieltooni. Haluan kaikkien tietävän, että olen todella pahoillani siitä, mitä tapahtui, ja otan teoistani täyden vastuun, Hrabek kirjoittaa.

– Ihmisten tulisi tietää, että en tarkoittanut mitään sopimatonta. Ele tehtiin taistelun tiimellyksessä, enkä tarkoittanut sillä mitään rasistista. Ymmärrän, etten tajunnut, miten ele voidaan tulkita. Olen yksin vastuussa siitä, se oli kamalaa ja minulla ei ole tekosyitä. Kun kuulin Bokon reaktiosta, olin kauhuissani siitä, mitä olin mennyt tekemään.

Hrabek kertoi myös pyytäneensä Imamalta anteeksi henkilökohtaisesti, osallistuvansa rasistisista asioista opettavaan koulutukseen ja hyväksyvänsä pelikieltonsa ilman valitusta.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE