Leijonistakin tutun Doug Sheddenin joukkue latoi tauluun hurjat murskalukemat Saksassa

© Kuva: www.atlant-mo.ru

Saksan DEL-liigassa nähtiin sunnuntai-iltana melkoinen teurastus, kun ERC Ingolstadt murskasi Nürnberg Ice Tigersin peräti lukemin 10-1.

Ingolstadtin joukkueen tehokkaimpia pelaajia ottelussa olivat peräti tehot 1+4 latonut jenkkipuolustaja Ben Marshall, tanskalaishyökkääjä Frederik Storm pisteillä 2+2 sekä Lukostakin tuttu kanadalaishyökkääjä Brandon DeFazio tehoilla 1+3.

Joukkuetta valmentaa suomalaisillekin tuttu mies, Doug Shedden. Kanadalainen aloitti seurassa kesken kauden 2017-18 ja on toiminut pestissään siitä asti. 60-vuotias Shedden valmensi Leijonia kevään 2008 MM-kisoissa, joista kotiintuomisina oli pronssimitali. Lisäksi mies on valmentanut kaksi kautta Jokereita ja yhden kauden HIFK:ta.

Sheddenin luotsaama Ingolstadt on sarjassa parhaillaan sijalla viisi. Nürnberg löytyy puolestaan kahdeksannelta sijalta.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE