Lähteet: Jarmo Kekäläinen saa seuraa – NHL-seura pestasi historian toisen eurooppalaisen GM:n

© Kuva: Getty Images

NHL-seura Vancouver Canucks on palkkaamassa uudeksi GM:kseen historian toisen eurooppalaistaustaisen seurapomon, kertovat useat NHL:n sisäpiirilähteet.

Canucksin uuden GM:n pesti on menossa useiden NHL:n sisäpiirilähteiden mukaan ruotsalaiselle Patrik Allvinille. Allvin on kuulunut vuodesta 2006 asti Pittsburgh Penguinsin palkkalistoille. Aiemmin pitkään Penguinsin Euroopan pääkykyjenetsijänä toiminut mies aloitti viime kaudella pestinsä joukkueen apulais-GM:nä toimien hetken jopa seuran virkaa tekevänä GM:nä.

47-vuotias Allvin olisi GM:n roolissa vasta historian toinen eurooppalainen Columbus Blue Jacketsin Jarmo Kekäläisen vanavedessä. Eri kiekkomediat kirjoittivat aiemmin, että Allvinin kanssa Canucksin GM:n pestistä kamppailivat viime metreillä Sean Burke, Scott Mellanby sekä Mathieu Darche.

Canucksin odotetaan julkistavan Allvinin sopimuksen lähipäivinä.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE