Colorado Avalanche tulee näillä näkymin pelaamaan pitkään ilman puolustajalupaus Bowen Byramia.

Vasta 20-vuotias huippulupaava pelaaja sai viime kaudella iskun päähänsä, joka aiheutti hänelle aivotärähdyksen. Mikä kuitenkin huolestuttavinta, niin oireet eivät ole vieläkään kadonneet.

Colorado Avalanche tiedotti tiistaina Byramin vetäytyneen joukkueesta toistaiseksi henkilökohtaisten syiden vuoksi. Taustalla ovat aivotärähdysoireet, jotka olivat jälleen palanneet pienen tauon jälkeen. Kanadalaispuolustaja ehti pelaamaan tammikuussa viisi ottelua.

– Bo Byram heräsi tiistaiaamuna huonovointisena. Aivotärähdyksen oireet ovat palanneet. Byram tulee todennäköisesti pitämään pidemmän aikaa taukoa. Kukaan, vähiten Byram, ei tiedä milloin hän tulee takaisin, Colorado Hockey Now -sivustolla kirjoitetaan.

Colorado Avalanche

@Avalanche
Bowen Byram has left the team for personal reasons and will not play tonight.