Ruotsalaisjoukkueiden Frölundan ja Röglen välisessä CHL-välierässä koettiin tiistaina kauhunhetkiä, kun ensiksi mainitun Johan Sundström ja jälkimmäisen Anton Bengtsson törmäsivät rajusti.

Bengtsson loukkaantui tilanteessa ilmeisen pahoin, ja hän tärisi kentällä niitin jälkeen pelottavan näköisesti.

Rögle kertoi Twitterissä tapauksen jälkeen huojentavia uutisia. Ottelussa yhden maalin iskenyt hyökkääjä voi päivityksen mukaan niin hyvin kuin vallitsevassa tilanteessa voi, ja pelaaja on toimitettu sairaalahoitoon.

Frölunda HC

@frolunda_hc

Rögle BK

@roglebk
Uppdatering kring Anton Bengtsson. Anton mår efter omständigheterna okej. Han är förd till sjukhus för vidare kontroll #roglebk
Skönt att höra. Krya på dig, Anton!💚

– Hyvä kuulla, Frölunda vastasi sanomaa sydämellä vahvistaen.

Rögle-luotsi Cam Abbott kävi tilanteen jälkeen kuumana kuin tiistainen lenkkisauna. Hän pyöritteli päätään eikä säästellyt sanojaan. Lopulta tapaus päättyi siihen, että sekä yleisö ja tuomarit taputtivat, kun pelaaja saatiin paareille ja osaavien käsien huomaan.

Joukkue sai karmean näköisen tilanteen jälkeen lopulta aihetta hymyyn – tietysti pelaajan tilanteen takia, mutta myös finaalipaikkansa vuoksi.

Rögle voitti avausosan 5-3 ja toisen 3-1 edeten finaaliin yhteismaalien 8-4. Loppuottelun vastustaja on auki, sillä Tapparan ja saksalainen Red Bull Münchenin kummatkin välierät peruttiin koronaviruksen takia.