Jääkiekon MM-kisojen pistelinko sivuun NHL-kaukaloista loukkaantumisen takia – ehti takomaan kaksi pinnaa loukkaantuneenakin: “Valtava menetys”

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon MM-kisoissa viime vuoden alkukesästä kultamitalin kaulaansa saanut ja Kanadan väreissä pistepörssin kakkoseksi pistein 2+8=10 noussut Connor Brown joutuu sivuun NHL-peleistä.

Sarjan nettisivuilla kerrottiin, että pelaajan leuka on murtunut. Brown loukkaantui Calgary Flames -voitossa, mutta hän pystyi pelaamaan 4-1-voitossa loppuun asti.

– Hän sai kiekon leukaansa alkulämmittelyissä. Tämä on meille valtava menetys, mutta toisaalta se antaa mahdollisuuden jollekin mulle, Senatorsin päävalmentaja D.J. Smith sanoi.

Brown teki leuka rikkikin Calgarya vastaan tehot 1+1=2. Joukkueensa kakkosketjun hyökkääjän saldo on kauden 26 ottelussa 5+14=19.

Senators puolestaan on kerännyt kauden 30 ottelusta onnettomat 22 pinnaa, ja niillä irtoaa itäisen konferenssin viimeistä edellinen sija. Joukkue ei tule yltämään pudotuspeleihin ilman mitään tähtitieteellistä kiriä.

LUE NHL:N LAUANTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:
Florida juhli suomalaisten välienselvittelyssä – Esa Lindell joutui pahaksi sijaiskärsijäksi


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.