Hyvän mielen klippi – kilpailevat Boston Bruins -maalivahdit juhlivat voittoa yhteisellä rituaalilla

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins tekivät ryöstöretken Washington Capitalsin vieraana voittaen ottelun lukemin 7-3. Tasavertaisesti ja -väkisesti bostonilaisjoukkueen maalia vartioivat Jeremy Swayman ja Linus Ullmark juhlivat voittoa persoonalliseen tyyliin.

Maalivahtikaksikko oli kehitellyt yhteisen voittorituaalin. Tässä linkissä nähtävässä koreografiassa ei kilpaileva asetelma näkynyt, vaan duo piti aidosti hauskaa keskenään.

Swayman ja Ullmark joutunevat kuitenkin pian eroon toisistaan, sillä Tuukka Raskin odotetaan tekevän pian sopimus Bruinsin kanssa. Kaksisuuntaisella sopimuksella pelaavan Swaymanin odotetaan saavan loppukaudeksi lähtöpassit AHL:ään.

Ilman kaksisuuntaista sopimusta päätös olisi vaikea, sillä keskenään yhtä monta ottelua pelanneella kaksikolla on lähes täysin identtiset tilastot tältä kaudelta. Heidät erottavat vain yhden prosentin kymmenyksen ero torjuntavarmuudessa, pari kymmenystä päästettyjen maalin keskiarvossa ja Ullmarkin viisi vuotta vanhempi ikä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.