Huhhuh! NHL-pakki latasi koruttoman mielipiteensä siirtohuhuista: ”Joku istuu laiskanlinnassa ja kirjoittaa p*skaa”

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin puolustaja Calvin de Haan, 30, on esiintynyt tiuhaan tahtiin NHL:n siirtohuhuissa. Hän itse ei ajattele juuri mitään asiasta. De Haan latasi oman suoran mielipiteensä siirtohuhuista The Athleticin haastattelussa.

– Aina on joku jätkä, joka istuu laiskanlinnassa ja kirjoittaa tuollaista paskaa. Mutta ennen kuin se tapahtuu, sitä on mahdotonta uskoa. Olisi tietysti melkoinen kokemus tulla kaupatuksi siirtotakarajalla, de Haan kommentoi.

Puolustajaa haastatellut Mark Lazerus muotoili de Haanin tilanteen hieman maltillisemmin.

– De Haan tietää, että hänen tulevaisuutensa Chicagossa on parhaimmillaankin epävarma. Hän on selvä siirtonappula takarajalla – edullinen, fiksu veteraanipuolustaja, jonka sopimus on päättymässä ja hän pelaa uransa parasta lätkää, Lazerus kirjoittaa.

– Suurin piirtein jokainen mestaruudesta taisteleva joukkue voisi löytää hänelle paikan siniviivaltaan, eikä se maksaisi kuin 2. tai 3. kierroksen varausvuoron.