Moni suomalainenkin kiekkoihminen on kokenut melkoisen yllätyksen. NHL:ssä 127 ottelua pelannut Zach Boychuk on alkanut seuraamaan heitä Twitterissä. Boychuk on erilaisten työkalujen avulla seurannut satojatuhansia tai miljoonia ihmisiä ympäri maailman tarkoituksenaan saada ihmiset seuraamaan häntä takaisin.

Asiaa on ihmetelty myös Pohjois-Amerikassa. The Athletic kirjoitti asiasta jo vuonna 2018. Boychukin tavoite oli saada luotua rahaa Twitterin avulla ja tehdä yhteistyötä eri yritysten kanssa.

– On yksi, joka on aika hulluissa numeroissa. Olen ollut todella valikoiva, Boychuk kommentoi Twitter-tilillään markkinointia vuonna 2018.

Viime aikoina Boychuk on ottanut rajummat keinot käyttöön Twitterissä. Hän on alkanut mainostamaan uusia kryptovaluuttoja, joilla kaupankäyntiä ei ole vielä edes aloitettu. Tarkoituksena on luoda hypeä uusille kolikoille.

Tarttumalla Boychukin sijoitusvinkkeihin on käynyt köpelösti. NHL-tähti esimerkiksi hehkutti Tweety-kolikkoa, joka muuttui lähes arvottomaksi vain yksi päivää siitä, kun kaupankäynti alkoi.

Monien uusien ja pienempien kryptovaluuttojen kohdalla vaarana on joutua pump and dump -juonen uhriksi. Ensin valuutan tekijät hypettävät uutta kolikkoa sosiaalisessa mediassa, jotta he saavat omat kryptovaluuttansa myytyä, jonka jälkeen valuutan arvo romahtaa. Boychukin Twitter-tili on yksi mahdollinen markkinointikanava.

Voit katsoa esimerkkejä Boychukin mainoksista alta.

Zach Boychuk🐸

@ZachBoychuk
🚨@NewDogeBSC Just Launched!🚨

$NDOGE - 10K MC
Stealth Launched under 12 hours ago.
Lots of marketing coming now.
Liquidity locked Ownership Renounced and paying everybody in BNB Reflections. Should Moon.

poocoin.app/tokens/0x70949…

t.me/newdogebinance NFA

Zach Boychuk🐸

@ZachBoychuk
🚨@Dogecoinswap Gem!🚨

Launched a few days ago. Prices are rising sharply and Chart looks great #100xgem🚀
🐶
* Name: Dogecoin swap
* Symbol: DOGES
* Supply: 100.000.000
* Tax Sell/Buy: 0%

poocoin.app/tokens/0x8d694…

swapdoge.finance

t.me/Dogecoinswap NFA

Zach Boychuk🐸

@ZachBoychuk
🚨@ShibSaturnBSC Just Launched!🚨

Looks like the router clogged early on and mow its bottomed out so only up from here! 36k MC. Low cap degen play!

dextools.io/app/bsc/pair-e…

t.me/ShibSaturnBSC NFA