Entinen NHL-tähti mainostaa härskejä kryptohuijauksia? Voi seurata sinuakin Twitterissä

© Kuva: Getty Images

Moni suomalainenkin kiekkoihminen on kokenut melkoisen yllätyksen. NHL:ssä 127 ottelua pelannut Zach Boychuk on alkanut seuraamaan heitä Twitterissä. Boychuk on erilaisten työkalujen avulla seurannut satojatuhansia tai miljoonia ihmisiä ympäri maailman tarkoituksenaan saada ihmiset seuraamaan häntä takaisin.

Asiaa on ihmetelty myös Pohjois-Amerikassa. The Athletic kirjoitti asiasta jo vuonna 2018. Boychukin tavoite oli saada luotua rahaa Twitterin avulla ja tehdä yhteistyötä eri yritysten kanssa.

– On yksi, joka on aika hulluissa numeroissa. Olen ollut todella valikoiva, Boychuk kommentoi Twitter-tilillään markkinointia vuonna 2018.

Viime aikoina Boychuk on ottanut rajummat keinot käyttöön Twitterissä. Hän on alkanut mainostamaan uusia kryptovaluuttoja, joilla kaupankäyntiä ei ole vielä edes aloitettu. Tarkoituksena on luoda hypeä uusille kolikoille.

Tarttumalla Boychukin sijoitusvinkkeihin on käynyt köpelösti. NHL-tähti esimerkiksi hehkutti Tweety-kolikkoa, joka muuttui lähes arvottomaksi vain yksi päivää siitä, kun kaupankäynti alkoi.

Monien uusien ja pienempien kryptovaluuttojen kohdalla vaarana on joutua pump and dump -juonen uhriksi. Ensin valuutan tekijät hypettävät uutta kolikkoa sosiaalisessa mediassa, jotta he saavat omat kryptovaluuttansa myytyä, jonka jälkeen valuutan arvo romahtaa. Boychukin Twitter-tili on yksi mahdollinen markkinointikanava.

Voit katsoa esimerkkejä Boychukin mainoksista alta.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.