Euro Hockey Tour
Venäjä – Suomi
Sunnuntai 19.12. klo 14:30

Leijonat kohtaa Channel One Cupissa vielä isäntämaa Venäjän. Tähän asti on kohdattu Tshekki ja Kanada, joista tilillä on kaksi voittoa – Tshekkiä vastaan tosin jatkoajan jälkeen. Moskovan turnauksen merkitys kasvaa oleellisesti, jos NHL-tähdet jäävät pois Pekingin olympiakiekosta koronan vuoksi. Siinä tapauksessa joukkueen rungot ovat hyvin pitkälti samoja kuin tässä turnauksessa.

Venäjä on perinteisesti koonnut vahvan joukkueen kotiturnaukseen, eikä tämä kerta tehnyt kaavaan poikkeusta. Oikeastaan kaikki osa-alueet ovat turnauksen isännillä hyvin vahvoja. Venäläisillä on alla jo kolme voittoa – Ruotsi ja Kanada kaatuivat niukasti, mutta Tshekille lyötiin luu kurkkuun jo avauserässä. Pelitahti joukkueella on ollut hurja, sillä ottelu Leijonia vastaan on jo neljäs viiteen päivään.

Leijonat sai kovan lähdön Kanadaa vastaan, kun Jere Karjalaisen kaksi varhaista ohjausmaalia näyttivät tietä kohti voittoa. Christian Heljanko onnistui maalilla, mutta kolmannessa ottelussa torjuntavastuun kantanee avausottelussa onnistunut Harri Säteri. Kanada nosti tempoa toiseen erään ja sai pelistä kiinni, mutta päätöserässä Leijonat oli parempi. Leo Komarov oli ilo nähdä pitkästä aikaa maajoukkueessa, ja mies onnistui ottelussa hyvin.

Lyö vetoa ottelusta:

Venäjä on joukkueista hieman vahvempi, mutta Leijonilla on lepoetu – ja Jukka Jalosen alaisuudessa yleensä myös pelitapaetu. Ei Suomi ole missään nimessä kertoimien kaltainen altavastaaja, joten kuitille lähtee Leijonien voittoa: Suomi voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,85.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO