TPS kertoi kotisivujensa uutisessa, että joukkue on tehnyt kolme jatkosopimusta seuran tulevaisuuden nimien kanssa. Maalivahti Eetu Anttila ja puolustaja Ruben Rafkin jatkavat Turussa seuraavat kaksi kautta.

Hyökkääjä Aarne Intonen jatkaa puolestaan ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

– Nämä pelaajat haluavat rikkoa urheilullisia rajojaan kasvattajaseurassaan ja tavoitella TPS:lle menestystä. Mielestämme se on mahtava asia! Kolmikon vahvasti alkanut Liiga-taival saa jatkoa ja olemme tehdyistä sopimuksista todella innoissamme, HC TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama viestitti.

Anttila on torjunut tällä kaudella kuudessa liigapelissä prosentein 93,3. Rafkinin saldo 26 ottelussa on 4+2, Intonen on summannut samassa pelimäärässä pisteet 4+4.

Turkulaisseura lähti uuteen viikkoon liigakärkenä neljän pisteen erolla sarjakakkoseen Pelicansiin ja muihin tasapisteissä seuraaviin.