Liiga
Tappara – Ilves
Perjantai 03.12. klo 18:30

Tampereen uusi Kansi-areena korkataan perjantaina Tapparan ja Ilveksen paikallisväännöllä. Uuden areenan toimivuudesta on esitetty uhkakuvia – pelätään Tampereen keskustan liikennekaaosta tai ettei uudessa Areenassa leiju Hakametsän henki, eikä joukkueita saa kannattaa enää vanhaan malliin. Oli miten oli, jotain uutta koetaan tänään suomalaisessa jääkiekossa.

Molemmat joukkueet ovat saaneet huilia alkuviikon. Sekä Tappara että Ilves jättivät Hakametsälle jäähyväiset tappiolla. Ilves ansaitsi TPS-tappion pelillisesti, mutta Tappara olisi HPK:ta vastaan ansainnut jotain – sen verran väkevästi kirvesrinnat painoivat ottelussa päälle. Isossa kuvassa molemmat joukkueet ovat hyvässä iskussa. Tämän kauden paikallispelit ovat tähän mennessä menneet molemmat Ilvekselle niukalla marginaalilla.

Sarjataulukossa Ilves on kuudentena, mutta ottelukohtaisella pistekeskiarvolla mitattuna niukasti jopa kakkosena. Tappara on muutaman pisteen perässä kahdeksantena, katsoi sarjataulukkoa millä mittarilla tahansa. Jos tilastoja vertaa hieman pidemmälle, Tappara on ollut parempi erikoistilanteissa kuin Ilves. Oudoissa olosuhteissa pelattavassa paikallisderbyssä tilastot voinee kuitenkin heittää romukoppaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun yllä on monenlaisia kysymysmerkkejä. Uusi areena, sen jää, uuden paikan tunnelma ja feng shui – kumman laariin mikäkin asia sitten sataa. Kaiken arvoituksellisuuden alla Tappara on hinnoiteltu otteluun selvähköksi suosikiksi. Ilman sen järkevämpiä perusteluita onkin lähdettävä Ilveksen kelkkaan – niin avoin tämä matsi on. Vetosuositus on siis Ilves voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,35.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO