Liiga
Sport – HIFK
Keskiviikko 01.12. klo 18:30

Alkukauden yllättäjä Sport on jatkanut matkaansa sarjataulukon väärään päähän. Kuuden ottelun tehottoman tappioputken katkaisi marraskuun lopussa vasta voitto sarjan pohjamudissa rypevästä JYPistä. HIFK on positiivisemmassa kierteessä – voittoja on napsunut kivasti, ja lauantain tappio Kärpille mennee väsymyksen piikkiin. Nyt pitäisi jalkojen olla tuoreempia.

JYP-voitossa oli pitkästä aikaa positiivisimpia elementtejä. Joukkue heräsi taistelemaan tappioasemassa ja sai tehtyä maaleja. Poissaolot ovat nakertaneet Risto Dufvan suojatteja pahemman kerran, ja sairastuvalta olisi hyvä saada ukkoja ulos. Uusi vahvistus Tyler Nanne teki takalinjoilla positiivisen säväyksen, ja miehestä on varmasti vaasalaisille paljon iloa. JYPiä vastaan pää saatiin auki, mutta miten käy roimasti vahvemman HIFKin kanssa?

Stadilaiset ovat nimittäin tällä hetkellä vahvan oloinen yhdistelmä. Ville Peltosen pelitapa on kokonaisvaltainen ja vaatii pelaajilta paljon – ehkä siksi Oulussa jalat tuntuivat loppuvan. HIFK kontrolloi kiekkoa ja luo hyviä tontteja maalintekoon paljon. Tehomiehiä HIFKillä on laajalla rintamalla, ja tämän kauden hankinnat tuntuvat istuvan kokonaisuuteen mainiosti. Kärppiä vastaan Eetu Koivistoinen ja Olli Palola olivat tehokkaina.

Lyö vetoa ottelusta:

JYP-voitto toi varmasti Sportille itseluottamusta, mutta keskiviikkona menestys vaatii täydellistä onnistumista. HIFK on perustasoltaan selkeästi parempi, eikä varmasti anna löysää yhtään. Vetosuosituksena otetaan konstailematta suora vierasvoitto: HIFK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,74.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO