Linus Videllin kiista Djurgårdens IF:n kanssa on saanut käänteen entistäkin ikävämpään suuntaan. Kokenut tähtihyökkääjä joutuu jättämään SHL-otteluita väliin, sillä joukkue ei pysty takaamaan hänen turvallisuuttaan.

Uhkana ovat Djurgårdenin fanit. Seurajohdon tietoon on tullut Videllin turvallisuutta uhkaavaa materiaalia mielipidepalstoilta.

KHL:stä Ruotsiin täksi kaudeksi pitkän reissun jälkeen tullut paluumuuttaja on kokenut tulleensa seurassa loukatuksi ja altistetuksi mielenterveysongelmille. Suoritetun tutkinnan mukaan Djurgården ei ole loukannut Videlliä tahallisesti.

Huipputason KHL-kausista huolimatta vain EHT-tasolla Tre Kronorissa pelanneen 36-vuotiaan hyökkääjän mielestä tutkinnan tuloksissa olennaista on se, että hän on sairastunut psyykkisesti seuran toiminnan vuoksi, eikä Djurgården keskity siihen millään tavalla. SVT:n mukaan tilanne jakaa joukkueen pelaajia kahtia.