Maanantai-illan Liiga-ottelussa Tappara ja KalPa kohtasivat Tampereella. Tappara vei koitoksen nimiinsä lukemin 4-2.

Ottelussa meni rikki myöskin yksi upea rajapyykki. Tapparan 30-vuotias ranskalaishyökkääjä Charles Bertrand pelasi uransa Liiga-ottelun numero 500 runkosarjassa. Kyseistä rajaa ei ole kovinkaan moni ulkomaalaispelaaja aiemmin rikkonut.

Bertrand on vasta neljäs ulkomaalaispelaaja, joka pelaa 500 ottelua Liigassa. Aiemmin kyseisen rajan ovat ylittäneet ainoastaan Eric Perrin (643 ottelua), Allan Measures (619) ja Aleksandr Barkov Sr. (518).

Liigassa Bertrand on tehtaillut pisteet 132+121=253. Tapparan lisäksi hän on pelannut Kärpissä, Ässissä, Sportissa, TPS:ssä ja Lukossa. Kärppien riveissä hän voitti Suomen mestaruuden kaudella 2017-18, minkä lisäksi hän vei tuolloin myöskin runkosarjan maalipörssin nimiinsä 32 osumalla.

Kuluvalla kaudella Bertrandilla on ollut haastavaa pisteiden valossa. 30 otteluun ovat syntyneet pisteet 3+3. Juhlaottelussaan hän nappasi yhden syöttöpisteen.

Liiga

@smliiga
Tapparan Charles Bertrand pelaa maanantaina 500. ottelunsa Liigassa, kun Tappara kohtaa KalPan. Bertrand on vasta neljäs ulkomaalaispelaaja, joka saavuttaa 500 ottelun rajapyykin Liiga-urallaan.
Lue lisää 👉 bit.ly/3FgcQ5A
#Liiga #Tappara