Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkue lähtee MM-kotikisoihin jälleen kerran isona ennakkosuosikkina.

Vaahterapaitojen MM-leiriryhmä julkaistiin keskiviikkona, eikä 35 pelaajan ryhmään mahtuneet esimerkiksi Los Angeles Kingsin sopimuspelaaja Brandt Clarke, eikä New York Rangersin huippulupaava Brennan Othmann.

Sen sijaan Kanadan leiriryhmässä todella mielenkiintoisina niminä mukana ovat muun muassa jo viime keväänä miesten MM-kisoissa pelannut Owen Power, joka varattiin kesällä ensimmäisenä pelaajana NHL:ään, sekä Shane Wright, josta odotetaan seuraavaa NHL:n ykkösvarausta.

Nuorten MM-kisoissa Kanada pelaa samassa lohkossa Suomen, Saksan, Tshekin ja Itävallan kanssa. Voit tutustua lohkoihin ja otteluohjelmaan täältä.

Power, Wright, Bedard highlight Canada’s selection camp roster.

FULL CAMP: tsn.ca/1.1728820

Mikäli upotus ei näy, niin näet sen täältä.