Moukari heilui! Zdeno Chara puolusti Sebastian Ahoa tappelussa NHL:ssä – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

New York Islandersin ja Nashville Predatorsin ottelussa kiehahti viime yönä yli. Puolustajajätti Zdeno Chara ja Nashville-hyökkääjä Jakov Trenin päätyivät ottamaan toisistaan mittaa nyrkein.

Kaikki lähti siitä, kun Trenin jyräsi Sebastian Ahon rajulla taklauksella. Chara ei taklauksesta pitänyt, vaan ryntäsi puolustamaan joukkuekaveriaan nyrkein. Joku saattaa miettiä, että eihän Aho pelaa Islandersissa. Kyseessä on kuitenkin kaima, saman niminen ruotsalaispuolustaja.

Trenin aloitti tappelun kovalla vimmalla. Nyrkit heilui hurjasit, mutta pidempi Chara onnistui pitämään itsensä poissa niiden tieltä. Lopulta slovakkipuolustaja ajatteli nähneensä tarpeeksi ja antoi omien moukareidensa paukkua. Tässä vaiheessa tuomarit riensivät nopeasti pelastamaan alakynteen joutuneen Treninin.

Itse ottelu päättyi Nashvillen 4-3 voittoon.

Voit katsoa tappelun alta.

LUE MYÖS: Eeli Tolvaselle uusi lempinimi! Nousi voittomaalillaan Nashvillen historiankirjoihin – katso osuma