Mestiksen playoffien pistekuningas romahtanut täysin – SaiPa purki jälkimmäisen sopimuskauden

© Kuva: Juha Tamminen

Zdenek Sedlak oli viime kauden Mestis-kevään kuumin pelaaja. Playoff-pistepörssin ylivoimaisesti voittanut tshekkiläinen sai keväällä 2+1-vuotisen sopimuksen SaiPalta, mutta yhteistyö alavireisesti pelanneen hyökkääjän ja lappeenrantalaisjoukkueen välillä päättyy tähän kauteen.

Sedlak sai aloittaa kautensa Liiga-kaukaloista, mutta kokemusta pääsarjatasolta kertyi vain kahden tehottoman ottelun verran. 21-vuotias laituri passitettiin määrittelemättömän mittaiselle lainalle Ketterään, jossa 17 ottelussa syntyi hämmästyttävän huonot pistelukemat 2+0=2.

SaiPan ratkaisu oli purkaa sopimus jälkimmäisen kauden osalta ja lähettää Sedlak RoKiin lainalle loppukaudeksi. 189-senttisen pelimiehen samanniminen isä pelasi 2000-luvun taitteessa JYPissä ja Bluesissa yhteensä 45 ottelua SM-liigassa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.