Mestis-joukkue Ketterä tiedotti nettisivuillaan, että sen pakki Einari Luhanka siirtyy HIFK:n riveihin vajaat kolme viikkoa kattavalla lainasopimuksella. Pelaaja on helsinkiläisten riveissä jo tänään maanantaina Ässiä vastaan.

– Eikka on tämän kauden jo seitsemäs pelaaja, joka pääsee Ketterästä kokeilemaan liigavauhtia kesken kauden. Hienoa, että tämä tapahtuu vielä hänen omassa kasvattajaseurassaan. Laina kestää pari viikkoa ja samoihin aikoihin palaa myös Anton Stråka omalta lainapestiltään Jyväskylästä, Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen kommentoi.

– Tammikuun aikana pelaajaliikenne tulee rauhoittumaan ja Ketterän pelaajat pelaavat vain omassa seurassaan.

Luhanka ei ollut ennen maanantaita pelannut Liigassa yhtään ottelua. Viime kauden Mestis-mestarin tämän kauden saldo imatralaisväreissä on 22 pelin jälkeen 1+4=5.