SaiPan riveihin paluun täksi kaudeksi tehnyt kanadalaishyökkääjä David McIntyre ei ole saanut toivotunlaista starttia kaudelleen pisteiden valossa.

26 pelatun ottelun jälkeen joukkueen varakapteeninakin toimiva McIntyre on saalistanut ainoastaan tehot 2+5. Edellisen kerran hän on päässyt pisteille noin kuukausi sitten (3.11.) KalPaa vastaan pelatussa ottelussa. Viimeksi mies puolestaan onnistui maalinteossa HPK:ta vastaan lokakuun 22. päivä.

McIntyre ei mahtunut joukkueensa kokoonpanoon lainkaan kahdessa ottelussa marraskuun loppupuolella. Viime ottelun hän pelasi puolestaan nelosketjussa.

34-vuotias McIntyre oli varsin tehokas edellisellä Liiga-visiitillään. Kausien 2014-16 aikana hän tehtaili 106 runkosarjaotteluun upeat 88 tehopistettä. McIntyre oli viisi kautta pois Suomesta, nimittäin neljä kautta sujuivat Sveitsissä ja viime kausi puolestaan Itävallassa. Hänen pistemääränsä ovat laskeneet kausi kaudelta vähitellen.