Liiga
JYP – KalPa
Perjantai 10.12. klo 18:30

JYP ja KalPa kohtaavat viikon sisään toisen kerran – tällä kertaa Jyväskylässä. Viikko sitten playoff-viivan tuntumassa oleva KalPa voitti kotonaan jyväskyläläiset niukasti, ja se onkin savolaisten ainoa voitto viimeiseen viiteen matsiin. Sarjassa toiseksi viimeisenä oleva JYP on sekin saalistanut viidestä viime ottelustaan vain yhden voiton, joka tuli jo pari viikkoa takaperin Sportista.

JYPillä merkittävimmät viime aikojen muutokset ovat Joakim Kemellin palaaminen tositoimiin loukkaantumisensa jälkeen sekä Konstantin Shostakin hankkiminen maalin suulle Severstalista. Maalivahdin hankinta olikin joukkueelle tarpeellinen täsmähankinta. Alakerran olisikin onnistuttava, sillä JYPin maalihanat ovat kuivahtaneet pahemman kerran – voittojen ottaminen vaatisi puolustuspelin täydellistä onnistumista tällä hetkellä.

KalPa on illan isäntiä paremmin kiinni playoff-unelmissa, mutta töitä sen saavuttaminen teettää myös Kuopiossa. Alkukausi on ollut KalPalle melkoinen pettymys, ja joukkueen tekeminen on luvalla sanoen hieman tasapaksua. Tulosta tekeviä yksiköitä ei ole tarpeeksi, ja on aika helppo sanoa, että Tommi Miettinen tarvitsisi kärkeen tulivoimaa. Erikoistilanteet joukkue on hoitanut tilastollisesti melko hyvin.

Lyö vetoa ottelusta:

Vähämaalista ottelua tästä voisi odottaa, eikä vähämaalisuuteen satsaaminen vedoissa olisi mitenkään väärin. Varsinainen vetosuositus lähtee kuitenkin kotivoitosta, sillä vaikka JYP on kokonaisuudessaan ollut vaatimaton, ei se tästä ottelusta aivan pihalla lähtökohtaisesti ole: JYP voittaa ottelun (60 min) kertoimella 4,00.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO