Detroit Red Wings on kiinnittänyt hyökkääjä Robby Fabbrin kolmevuotiseen jatkosopimukseen. Jatkossa 25-vuotias kanadalainen tienaa vuodessa 4 miljoonaa dollaria. Sopimuksen kokonaisarvo on näin ollen hulppeat 12 miljoonaa.

Tällä kaudella Fabbri on ollut erinomaisessa lennossa. 28 ottelussa hän on nakuttanut tehot 8+6=14. Detroitia seuraava toimittaja Prashanth Iyer uskoo silti seuran maksaneen hieman yläkanttiin.

– Luultavasti pienoinen ylihinta, kun ottaa huomioon Fabbrin puolustukselliset heikkoudet. Joka tapauksessa tämä on hyvä sopimus, joka päättyy ennen kuin Fabbri täyttää 30, eikä tämä vaikuta lyhyen tai pitkän aikavälin palkkakattotilanteeseen. Plus häntä on hauskaa katsoa, Iyer arvioi.

Fabbri oli ikäluokkansa lupaavimpia pelaajia, mutta loukkaantumiset olivat lähellä päättää hänen uransa. Ensimmäisellä NHL-kaudellaan hän iski 51 peliin erittäin lupavat 37 tehopistettä.

Toisella kaudellaan hän loukkaantui vakavasti, ja vamma piti hänet yli vuoden sivussa. Siitä palautuminen kesti vuosia, ja vasta Detroit-siirron myötä Fabbri alkoi palata omalle tasolleen.