NHL:n ”suomalaisjoukkueisiin” lukeutuva Dallas Stars on passittanut peräti kaksi hyökkääjäänsä siirtolistalle.

Lähdön saavat joukkueen konkariosastoa edustavat Tanner Kero sekä Blake Comeau.

Kaksikosta varsinkin Comeaun heivaaminen siirtolistalle on yllätys. 35-vuotias 909 NHL:n runkosarjapelin veteraani on tunnettu luotettavana alempien kenttien hyökkääjänä, joka pelaa seurassa lisäksi maltillisella miljoonan dollarin vuosipalkalla.Neljättä kauttaan Starsia edustava Comeau pelasi viime kaudella 51 peliä tehoin 4+10=14. Tällä kaudella konkari on mahtunut Starsin kokoonpanoon kuudessa pelissä (1+0).

29-vuotias Kero on pelannut tällä kaudella seitsemän ottelua tehoin 0+2. Miehen viime kauden saldo Starsin hyökkäyksessä oli 39 ottelua tehoin 3+7=10.

Starsin lisäksi myös Nashville Predatorsin kokoonpanossa on tapahtunut liikennettä viikonlopun alkajaisiksi. Seura passitti vain 168-senttisen laitahyökkääjä Rocco Grimaldin siirtolistalle. 28-vuotias Grimaldi tienaa tästä kaudesta kaksi miljoonaa dollaria.