Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov jätti ottelun kesken keskiviikon vastaisena yönä New York Islandersia vastaan.

Barkov sai Panthersin 6-1-voittoon päättyneessä ottelussa pahannäköisen polvivamman Islanders-puolustaja Scott Mayfieldin taklauksesta. Mayfield puolestaan ajettiin ulos isoista ovista. Tämän jälkeen Barkovin takaa tullut Kyle Palmieri törmäsi vielä suomalaistähteen, joka talutettiin tuon jälkeen pukukopin puolelle. Barkov ei palannut kaukaloon myöhemmin ottelussa.

Barkovin mahdollisen poissaolon pituudesta ei ole vielä selvyyttä, joskin mies nähtiin kävelemässä joukkueensa pukukoppitiloissa pelin jälkeen. Barkov on ollut alkukaudella totutussa vireessä 26-vuotiaan iskettyä 15 peliin tehot 9+8=17.

Katso Barkovin loukkaantumiseen johtava tilanne alta tai täältä.