Vaasan Sport saa kaksi uutta naamaa riveihinsä ensi viikosta alkaen. Joukkue on solminut sopimukset Samu Tuomaalan sekä Bobbo Petersonin kanssa.

Alkukauden AHL-sarjassa pelannut Tuomaala lainattiin eilen Philadelphia Flyersin toimesta takaisin Oulun Kärppiin. 18-vuotias hyökkääjä ei kuitenkaan pelaa loppukautta Oulussa, vaan Vaasassa loppukauden kattavalla lainapestillä.

Syksyllä NHL-sopimuksen solminut Tuomaala pelasi Flyersin farmijoukkue Leigh Valley Phantomsissa kaksi ottelua ilman tehoja.

Ruotsalaispuolustaja Petersson puolestaan ei ole pelannut tällä kaudella vielä otteluakaan. Ruotsin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Allsvenskanista siirtyvä 29-vuotias pelaa urallaan ensi kertaa kotimaansa ulkopuolella.

– Meillä on syksyn mittaan ollut jonkin verran loukkaantumisia ja uusien pelaajien myötä saamme leveyttä sekä uusia variaatioita rosteriimme. Molemmat ovat erittäin sopivia pelaajia joukkueeseemme sekä luonteen että pelillisten asioiden puolesta, Sportin toimitusjohtaja Markus Jämsä kommentoi tiedotteessa.