© Kuva: Juha Tamminen

TPS – Sport: Puhkeaako kupla?

Liiga
TPS – Sport
Keskiviikko 03.11. klo 18:30

Sarjan kärjessä viilettävä TPS mittaa tänään alkukauden komeetan Sportin tason. Joukkueiden välillä on tällä hetkellä yhdeksän pisteen ero – vaasalaiset ovat ennen illan kierrosta sarjataulukossa seitsemänsinä. Sportilla on alla kaksi tappiota – alkaako kupla puhjeta, vai onko kyseessä vain lyhytaikainen huonompi jakso, joita pitkässä runkosarjassa tulee väistämättä?

TPS on saanut nauttia viikon pelitauosta, sillä ottelu Ässiä vastaan siirrettiin Porissa ilmenneen koronatapauksen takia. Viime viikolla turkulaiset pelasivat ensin kauden huonoimman pelinsä Jukurien vieraana, mutta perään kokosivat itsensä ja ottivat täydet pisteet hyvin sinnitelleeltä JYPiltä. Tepsi on onnistunut kääntämään tiukkoja pelejä edukseen, ja Andrei Karejev on ollut maalissa erinomainen.

Sportin paluu voittojen tielle ei ole tällä viikolla helppo, sillä joukkue tahkoaa kolme vierasottelua. Viime viikolla tuloksena oli kaksi tappiota: Tapparaa vastaan Risto Dufvan suojatit soittivat selkeästi toista viulua, mutta Pelicansia vastaan olisi paremmalla viimeistelyllä ollut pisteitä otettavissa. Alkukaudella Sport on elänyt nimenomaan kotiotteluistaan – vieraissa menestys on ollut hyvinkin tasapaksua.

Lyö vetoa ottelusta:

TPS lähtee otteluun selkeänä suosikkina. Vaasalaisten vierasotteet eivät ole hurmanneet, ja rauhassa latautunut sekä hyvin puolustava Tepsi on hankala vastus. Panokset lähtevät kotivoiton puolesta: TPS voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,89.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.