© Kuva: Velimatti Lehmusvuori

Tappara – Växjö: Kova taistelu jatkopaikasta

CHL
Tappara – Växjö
Tiistai 23.11. klo 19:00

Tappara ja Växjö kisailevat tasapäin CHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen jatkopaikasta. Växjö ei ole väheksyttävä vastus, sillä se on Ruotsin kovimpia seurajoukkueita – Växjössä on juhlittu viime kausien aikoina mestaruutta kolme kertaa. Tapparalle kahdeksan parhaan joukkoon eteneminen olisi ensimmäinen kerta CHL:ssä. Tiistaina tähän on oiva mahdollisuus hyvän vierastuloksen jälkeen.

Kirvesrinnat pelasivat vieraissa tasapelin, mikä on ottelutapahtumiin nähden oikea tulos. Alkusyksystä kipuilleet Jussi Tapolan suojatit ovat parantaneet peliään, ja sarjasijoitus on noususuhdanteessa Liigassa. Tapparan näkökulmasta pelissä on myös nostalgiaa, sillä kyseessä on joukkueen toiseksi viimeinen kotiottelu Hakametsässä. Nostalgiasta voi tulla nostetta, ja lehtereille voidaan saada CHL:n mittakaavassa komea yleisömäärä.

Växjölle kausi SHL:ssä ei ole tähän asti ollut mikään täysosuma: Lakers on sarjataulukossa viidentenä 13 pistettä johtavaa Frölundaa jäljessä. Juuri Frölundaa vastaan Lakers romahti viikonloppuna – käkeen tuli 5-2, vaikka kahden erän jälkeen johtolukemat olivat 0-2. Julius Nättisen sekä Robert Rosenin poissaolot syövät Växjöltä tehoja ikävästi.

Lyö vetoa ottelusta:

Hyvällä sykkeellä pelaava ja kotiedusta nauttiva Tappara lähtee suosikkina otteluun. Växjö ei ole parhaimmillaan, kun taas kotijoukkueen tähti on nousussa. Marginaalit eivät ole suurensuuria, mutta pikkupelin Tapparan menestyksestä saa. Vetosuositus on Jatkoon menevä joukkue: Tappara kertoimella 1,83.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.