Euro Hockey Tour
Suomi – Tshekki
Lauantai 13.11. klo 18:00

Avausottelunsa Venäjää vastaan voittanut Suomen joukkue kohtaa seuraavaksi Tshekin. Leijonat on tämän kahinan laadukkain joukkue, ja ero nuoriin ja kurittomiin venäläisiin tuli ensimmäisessä ottelussa hyvinkin selväksi. Tshekki joutui myöntämään Ruotsin paremmuuden avausottelussa, mutta mitenkään toivoton ei Tshekin suoritus ollut. Toki Leijonat on ottelussa selkeähkö suosikki.

Leijonat oli Venäjää selkeästi taitavampi ja kärsivällisempi. Maalitili saatiin auki vasta toisessa erässä, mutta missään vaiheessa Jukka Jalosen suojateilla ei ollut mitään hätää venäläisiä vastaan. Viisikkopeli toimi moitteitta, eikä vastustaja päässyt helpolla sota-alueelle. Jussi Olkinuora hoiti eleettömästi maalissa loput. Kaikki Leijonien osumat syntyivät ylivoimalla. Miro Aaltonen oli tehokkain Leijona – Vitjazin miehen tehot olivat 1+2.

Tshekin ja Ruotsin välinen ottelu oli loppulukemia tasaisempi koitos. Lopputulokseen vaikutti heikko viimeistely, eikä Petr Kváča onnistunut maalilla aivan optimaalisesti. Filip Pesanin joukkue näyttää suomalaisille tutunoloiselta, sillä joukkueessa on useita kotoisessa Liigassa vaikuttavia pelaajia. Taso ei ole kuitenkaan kovin leveä, ja varsinkaan hyökkäysosasto ei mitenkään erityisesti vakuuta.

Lyö vetoa ottelusta:

Leijonien voittokertoimet on kivitetty valitettavasti pelikelvottomiksi. Leijonien kokoonpano varmaankin elää hieman tähän otteluun. Tässä ottelussa vetosuositus meneekin jännitysbetsin puolelle. Otetaan pienellä vähämaalisuutta: Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min). Ei se kurjempi veto ole ollenkaan.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO