© Kuva: Getty Images

Philadelphia – Carolina: Canes takaisin voittojen tielle

NHL
Philadelphia – Carolina
Perjantai 26.11. klo 22:30

Perjantain prime time -aikaan pelattavassa NHL-ottelussa alkukauden vaisusti taaplannut Philadelphia saa vastaansa tämän hetken kenties kovimman joukkueen, kun kovalla sykkeellä kauteen lähtenyt Carolina tulee kylään. Molemmilla joukkueilla on nyt huono jakso, sillä Phillyllä on alla neljä tappiota, eikä Carolinakaan ole onnistunut kairaamaan voittoa kahdesta viime ottelustaan.

Flyers laittoi tälle kaudelle alakertaansa uusiksi, ja joukkueeseen liittyi myös Rasmus Ristolainen, jonka alku uudessa joukkueessa ei ole ollut mitenkään loistokas, vaikkakin mies tuntuu piristyneen viime aikoina. Tässä ottelussa Phillyllä on ongelmia loukkaantumisten kanssa – joukkueesta puuttuu kourallinen pelaajia, mikä ei voi olla näkymättä perustasossa. Flyersin kotimenestyksessä olisi todellakin parantamisen varaa.

Carolina olisi ansainnut Seattlea vastaan voiton, mutta vastustajan maalivahdille sattui pöljä päivä. Sebastian Ahon johtama ykköskenttä on tehnyt todella tuhoisaa jälkeä, ja Andrei Svetshnikov johtaa joukkueen pistepörssiä. Teuvo Teräväinen on ollut myös aivan hyvä, vaikka mieheltä odotetaankin varmasti jatkossa suuria. Frederik Andersen on ollut maalilla murhan hyvä, ja Antti Raanta on kompannut mainiosti.

Käytä jättitarjous hyväksesi:

Prosentuaalisesti Carolina vie tämän ottelun lähes joka toinen kerta varsinaisella peliajalla. Vierasvoittoa voi lätkiä kuitille, ja in uudet asiakkaat voivat tehdä sen aivan järjettömällä kertoimella 50.00. Se onnistuu tällä tavalla:

  1. Avaa pelitili ille ja talleta TÄSTÄ.
  2. Lyö 1€ veto Carolinan 1X2-voitolle Philahdelphiasta.
  3. Jos/kun Carolina voittaa, sinä voitat 50 euroa!

👀 Black Friday lisäetu: jos pelaat 40 eurolla Book of Fallen -kolikkopeliä saat lisäksi 200 käteiskierrosta samaiseen peliin.