Penguinsin luotsilta viesti Kasperi Kapasen suuntaan – eräs asia pitäisi saada tekemisestä pois

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen oli iskenyt ennen alkanutta viikkoa tämän kauden 17 pelissä kelvolliset 11 pinnaa, mutta näistä vain neljä oli maaleja. Joukkueen luotsi Mike Sullivan lähetti pelaajalleen viestin NHL:n nettisivujen haastattelussa äskettäin.

Ailahtelevuus on asia, jonka nuorten maailmanmestarin tulisi saada pois tekemisestään.

– Kun hän pelaa itseluottamuksella, hän on parhaimmillaan. Siinä mielessä hän on vähän heittelehtivä ja yritämme löytää lisää tasaisuutta, jotta hän pystyisi pitämään saman tason ja ennen kaikkea saman asenteen riippumatta siitä, tuleeko maaleja vai ei.

– Hallille pitää tulla oikeanlaisella asenteella ja siitä olemme keskustelleet, jotta voisimme auttaa häntä kasvamaan.

Suomalaishyökkääjä siirtyi Pensiin viime kaudeksi Toronto Maple Leafsista. Sullivan on kuulemma aina tunnistanut Kapasen kyvyt jäällä.

– Hänellä on dynaamista, räjähtävää nopeutta sekä loistava laukaus. On ollut hienoa päästä nyt tutustumaan häneen myös ihmisenä. Hänen halunsa kehittyä ja tahtonsa auttaa tätä joukkuetta voittamaan otteluita näkyvät nyt selkeämmin.

Penguinsin koneet ovat sakanneet alkukaudesta yllättävän paljon. Joukkue oli ennen tätä viikkoa divisioonassaan toiseksi viimeisenä, mutta vain pisteen viimeistä pudotuspelipaikkaa perässä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.