Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on tainnut jälleen kerran osua kultasuoneen.

Blue Jacketsin torstain voiton takuumiehenä toimi vasta 18-vuotias Cole Sillinger. Yhdysvaltalaishyökkääjä mätti tehopisteet 2+1, kun Colorado Avalanche kaatui jatkoajan jälkeen lukemin 5-4.

Sillinger nostettiin kamppailun toisessa erässä Jakub Voracekin ja Patrik Laineen vierelle ykkösketjuun ja tulosta syntyi nopeasti. Sillinger viimeisteli kolmannessa erässä kaksi maalia ja alusti jatkoajalla Jake Beanin tekemän voittomaalin.

Sillinger on kirjannut nyt NHL-uransa yhdeksässä ensimmäisessä ottelussa tehopisteet 3+2.

Blue Jackets -GM Kekäläisen mukaan Sillinger on todistanut taitonsa NHL:n kirkkaissa valoissa.

– Hän on ansainnut paikkansa NHL:ssä, Kekäläinen varmisti ottelun jälkeen The Athletic -sivustolle.

Sillinger on Blue Jacketsin tämän kesän ensimmäisen kierroksen 12. varaus. 183-senttinen sentteri pelasi viime kaudella USHL:ssä Sioux Falls Stampeden riveissä 31 ottelua pistein 24+22=46.