Onko tässä NHL:n viime kesän paras pelaajasiirto? ”Molemmat osapuolet voittivat”

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltalainen mediajätti ESPN on Columbus Blue Jacketsin ja Philadelphia Flyersin välisen kesällä tapahtuneen treidin NHL:n koko viime kesän onnistuneimmaksi pelaajakaupaksi.

Jarmo Kekäläisen Blue Jackets hankki kaupassa Patrik Laineelle uuden tutkaparin Jakub Voracekin muodossa. Toiseen suuntaan matkasi Blue Jacketsia pitkään edustanut ja seuran ikoneihin lukeutunut Cam Atkinson.

Tästä kaupasta molemmat ovatkin alkukauden perusteella hyötyneet.

– Aito pelaaja-pelaajasta-tyyppinen treidi, jossa molemmat joukkueet voittivat. Atkinsonin startti oli kuuma miehen iskettyä kuusi maalia ensimmäiseen viiteen peliin. Vaikka tahti on sittemmin viilentynyt, hän saattaa löytää alkukauden vireensä nopeastikin, ESPN muistuttaa 13 ottelussa tehot 6+2 iskeneen Atkinsonin tulikuumasta alkukaudesta.

– Samaan aikaan, Voracekista on tullut Blue Jacketsille erinomainen pelintekijä. Maali ja 12 syöttöpistettä 13 pelissä. On hienoa, kun asiat toimivat näin hienosti molempien joukkueiden puolella, mediajätti päättää arvionsa.