Oulun Kärpät tiedottaa tehneensä 2+1-vuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jesse Koskenkorvan kanssa. Tuore sopimus pitää nuorukaisen Oulussa ainakin kevääseen 2024 asti.

22-vuotias Koskenkorva on käynyt läpi Kärppien junioripolun. Hän pelasi seurassa jo D-juniori-ikäisenä. Liigassa hän debytoi puolestaan jo kaudella 2016-17.

– Kossu on noussut tällä kaudella sille tasolle, jota on odotetukin, ja hän on tärkeä palanen joukkuetta. Kehityspotentiaalia löytyy myös tulevaisuutta silmällä pitäen. Lisäksi hänellä on johtajan ominaisuuksia, joita joukkueessa aina tarvitaan. Tästä esimerkkinä kapteenin rooli Kärppien A-nuorissa, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi seuran tiedotteessa.

Kahdella viime kaudella Koskenkorva on päässyt pelaamaan Liigassa noin puolet runkosarjasta. Tällä kaudella hän on puolestaan vakiinnuttanut paikkansa pelaavasta kokoonpanosta ja esiintynyt varsin pirteästi. 24 ottelun jälkeen kasassa on tehopisteet 4+8=12.