Nykyisin Lukon U20-joukkueessa kiekkoileva Wiljami Myllylä, 20, on paljastanut olevansa alkoholisti.

Suomen nuorisomaajoukkueista ja Liigastakin tuttu hyökkääjä kertoi vaikeasta asiasta omalla Instagram-tilillään. Myllylä pitää tällä hetkellä jääkiekosta taukoa, jotta hän voisi keskittyä parantumiseen.

– Moro! Oon pitkään miettinyt, miten selittäisin tän, koska tää on ehkä vaikeimpia asioita, mitä oon elämässäni tehnyt, mutta haluan olla rehellinen, koska uskon sen helpottavan mun pahaa oloa.

– Oon paininut reilut kaksi vuotta pahan alkoholiongelman kanssa. Mulle on tarjottu apua ja oon ottanut sen vastaan, mutta en oo ollut tarpeeksi vahva pysymään kuivilla. Nyt mulla tuli kuitenkin pohja vastaan ja päätin tehdä elämäni parhaan päätöksen. Oon hankkinut jälleen apua sairauteeni ja haluan raitistua, Myllylä kirjoittaa Instagramissa.

Myös Wiljamin isällä, hiihtäjälegenda Mika Myllylällä, oli alkoholiongelma. Yksi Suomen menestyneimmistä hiihtäjistä menehtyi vuonna 2011.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Wiljami Myllylä (@wiljamimyllyla) jakama julkaisu