HIFK:n hyökkääjä Matilda Nilsson on ollut jääkiekon Naisten Liigassa mahtavassa vireessä, kun kauden 14 ottelussa on syntynyt 34 pinnaa (24+10). Yllättävää on kuitenkin se, ettei maalitykki noussut mukaan lainkaan Naisleijonien kotimaan harjoitusottelukiertueelle.

Se meni Suomelta täysin vihkoon, kun kolmessa Helsingin ja Turun ottelussa syntyi vain kolme maalia. Naisleijonat otti Kanadalta lukua järjestyksessä numeroin 2-4, 0-8 ja 1-5.

Suomalainen kiekkolegenda Teemu Selänne kommentoi Nilssonin joukkueesta putoamista Twitter-tilillään kiertelemättä.

– Harvinaista herkkua Naisleijonille Kanadan vierailu, kolme tehtyä maalia kolmeen peliin. Taitaa (päävalmentaja) Pasi Mustosella olla kova hyökkäys, kun nuori, terve, nälkäinen Liigan ykköspyssy ei mahu jengiin…

Selänne lisäsi sanomansa loppuun kolme alaspäin näyttävää peukaloa.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Harvinaista herkkua naisleijonille Kanadan vierailu, 3tehtyä maalia 3 peliin ,taitaa Pasi mustosella olla kova hyökkäys kun nuori,terve, nälkäinen sm-liigan ykköspyssy Matilda Nilsson ei mahu jengiin.. 👎👎👎

Nilssonin vastuu jäi vähiin myös MM-pronssia voittaneessa joukkueessa. Hyökkääjä oli mukana aiemmin syksyllä pelatuissa kisoissa vain kahdessa ottelussa pienellä peliajalla.