Liiga
Kärpät – KalPa
Perjantai 05.11. klo 18:30

Raksilaan Kärppien vieraaksi saapuu perjantaina KalPa. Kärppien puhutuin pelaaja ei pelaa tällä hetkellä joukkueessa ollenkaan: Aatu Räty lähti vaihtokaupassa Mikkeliin ja nakutti avausottelussaan tehot 1+2. Keskustelua on herättänyt, mikä Rädyllä ja Kärppien valmennuksella hiersi Oulussa. Pääasia on kuitenkin, että nuorukainen saa eteenpäin vievää peliaikaa, ja tällä hetkellä sitä on varmasti luvassa Mikkelissä.

Liigassa viidentenä oleva Kärpät on esiintynyt hieman vaihtelevasti, mutta kokonaiskuva on silti posin puolella. Viime viikonloppuna Lauri Mikkolan suojatit kävivät Lappeenrannassa pilaamassa Ville Kohon juhlaottelun. Kärppien voima kaksinkamppailuissa ja sota-alueella oli SaiPalle liikaa, ja pisteet lähtivät Ouluun täysin ansaitusti. Mikkelissä puolestaan avauserän virheet kostautuivat, eikä uhrautuvasti puolustanut Jukurit päästänyt enää Kärppiä pisteille.

KalPalla voitot ja tappiot ovat seuranneet toisiaan. Keskiviikkona oli jälleen voiton vuoro – tosin SaiPa taipui vasta voittolaukauskilpailun jälkeen. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että kuopiolaisilla oli paikat ratkaista peli jo varsinaisella peliajalla: Eero Kilpeläinen selvisi maalissa paljon vähemmällä kuin SaiPan virkaveli. Huomioitavaa on, että puolustaja Kim Nousiainen katosi kuvasta kesken pelin, eli todennäköisesti loukkaantui.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärpillä on ollut alkuviikko aikaa harjoitella ja valmistautua viikonlopun kahinoihin. Perusilme on hyvä, ja kotietuakin on. Kuitille siis laitetaan ruksi kotimenestyksen puolesta: Kärpät voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,21.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO